40 år med terrazzo i Norge

Respo Terrazzo har siden starten i 1975 vært blant Norges ledende på støp, montering og rehabilitering av terrazzo. Vi legger ”klassiske steingulv” i lokaler der det stilles krav til både skjønnhet og slitestyrke. Våre dyktige håndverkere er kjente for sin høye faglige integritet og kvalitet i arbeidet. Respo Terrazzo er i dag en del av Ellingard Gruppen og omsetter for rundt 20 millioner kroner pr år.

Som en av få aktører som tilbyr alle former for terrazzo, legger vi stor vekt på å finne gode løsninger for våre kunder i havet av muligheter som terrazzoen gir.

Gjennom kontinuerlig utvikling og foredling av en teknikk som har eksistert i tusenvis av år forvalter Respo Terrazzo en unik håndverksarv. Med kompetente produktutviklingsmiljøer og slitesterke materialer gjør vi det mulig for deg å virkeliggjøre visjoner og skape designede steingulv som lever i harmoni med mennesket i dag og langt inn i fremtiden.

Respo Terrazzo kan tilby unike muligheter for design og produktutvikling. Sammen med vår svenske samarbeidspartner Herrljunga Terrazzo har vi gjennom laboratoriet Terrazzo Lab™ de beste forutsetninger til å skape nye mønstre, spennende materiellkombinasjoner og innovative produkter.

Ved renovering av gammel terrazzo overlates heller ingen ting til tilfeldighetene. Gjennom grundige analyser av prøver fra ditt gamle gulv er vi som regel i stand til å finne frem til tilnærmet identisk terrazzo, selv om det er over 100 år siden gulvet ble lagt. Dette sikrer et optimalt resultat.

Er det ønskelig å kombinere terrazzo med andre steinbaserte materialer finner vi også gode løsninger på dette gjennom vårt tette bånd til de andre selskapene i Ellingard Gruppen. Sammen med oss får du dermed store designmuligheter og optimale forutsetninger til å utvikle akkurat din unike løsning. Velkommen inn i vår inspirerende utstilling i Østre Aker Vei 103.

Miljøpolicy
Respo Terrazzo vil aktivt arbeide for å møte kundenes krav til kvalitet og funksjonalitet. Selskapet skal fremme bærekraftig utvikling slik at nåværende og fremtidige generasjoner sikres et sunt og godt miljø.