Hva vi tilbyr

Gjennom kontinuerlig utvikling og foredling av en teknikk som har eksistert i tusenvis av år forvalter Respo Terrazzo en unik håndverksarv. Med kompetente produktutviklingsmiljøer og slitesterke materialer gjør vi det mulig for deg å virkeliggjøre visjoner og skape designede steingulv som lever i harmoni med mennesket i dag og langt inn i fremtiden.

En varig opplevelse
Vårt konsept er formet rundt et naturmateriale og en idé som går tusenvis av år tilbake i historien. Den sementbaserte Terrazzo, som er testet og utviklet helt siden antikkens Hellas, er fortsatt et av markedets mest funksjonelle, slitesterke og miljøvennlige materialer. Og akkurat som våre materialer har overlevd epoke etter epoke bygger også vår forretningside på langsiktighet. Gjennom å arbeide nært, grundig og sammen med deg som oppdragsgiver får vi en dypere forståelse for dine behov over tid. Resultatet er et samarbeid og produkt som gir en varig og holdbar opplevelse.

Mangefasettert fleksibilitet gir optimal kundefordel
Kombinasjonen fleksibilitet og allsidighet gjennomsyrer vårt selskap. Dette manifesteres tydeligst gjennom vårt kompetente produktsutviklingsmiljø og komplette sortiment som gjør det mulig for oss å tilby uendelige designmuligheter og perfekte forutsetninger for å skape nye mønster, spennende materialkombinasjoner og innovative produkter. Kombinert med lang erfaring og stor kompetanse gjør dette oss til en mangefasettert og kunnskapsorientert partner innen terrazzo.

Briljer sammen med oss
Vi har fantastiske produkter som gir både oss og våre samarbeidspartnere muligheten til å utmerke seg og skinne. Det fysiske sluttresultatet i form av diamantslipte golv av ypperste kvalitet er selvfølgelig en åpenbar del av vår virksomhet. Men veien dit er også en opplevelse på høyeste nivå. Helt fra begynnelsen lytter vi og føler på dine behov. Derfra har vi videre evnen til å forvandle teoretiske ideer og ville drømmer til spektakulær realitet. Oppbakket av våre gode produkter våger vi oss på det umulige, og sammen med oss kan du virkeliggjøre dine drømmer om å briljere både internt og eksternt.