Slip av betong – HTC Superfloor

Respo har lang erfaring med slip av betong. Også her er vårt fokus å få frem den unike skjønnheten i materialet. Gjennom vår samarbeidspartner HTC er vi sertifisert for å kunne tilby konseptet HTC Superfloor™.

HTC Superfloor™ er et komplett konsept for slip og polering av betong. Metoden bearbeider overflaten maskinelt og avvikler det øverste sjiktet av sementslam og eksponerer den underliggende, mer holdbare betongen. Denne slipes og poleres deretter iht en pålitelig og grundig utprøvd metode, ved hjelp av maskiner og diamantverktøy fra HTC. Resultatet blir ett gulv med helt jevn overfalte av høy kvalitet, både funksjonelt og estetisk.

Platinum
Konseptet gir gulvet de beste egenskapene, og er derfor vår anbefaling. Metoden innebærer flere slipesteg og går dypere (2-3mm) ned i betongen enn de øvrige konseptene. Når den underliggende og sterke betongen eksponeres og deretter finslipes/poleres får man en svært skinnende og slitesterk overflate. Denne er lett å holde ren og reflekterer lyset på en behagelig måte.

Gull
Konseptet går ikke like langt ned (ca 1 mm) i betongen som Platinum, men har for øvrig den samme flotte finnish (polert overflate).

Silver
Går like dypt ned i betongen (2-3mm) som Platinum men gir en matt overflate.

Bronze
Er kun en polering (ikke sliping) av betonghuden. Det underliggende finmaterialet og den sterke underbetongen vil dermed ikke eksponeres. NB! Betong flaten må på forhånd være svært slett og vel bearbeidet for at denne metoden skal kunne benyttes.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende befaring og et pristilbud.