Terrazzo Prefab

Hvis det er mulig å prefabrikkere din terrazzo løsning vil dette ofte være en svært gunstig med tanke på både kostnader og tid på byggeplass. Sammen med våre gode samarbeidspartnere i Ellingard Collection og Herrljunga Terrazzo kan vi tilby et stort utvalg av prefabrikkerte løsninger.

Som helhetsleverandør kan Respo Terrazzo ta ansvar for både leveranse og montering på byggeplassen. Ta kontakt med en av våre rådgivere for ytterligere informasjon.

 

Trappebekledning

Terrazzotrinn fra Respo Terrazzo er alltid skreddersydde for hvert enkelt prosjekt. I nye trapper (f.eks av stål eller betong) lages plan- og trappetrinn uten armering for liming mot en jevn, stabil overflate, i tykkelser fra 30 mm. I trapper der en prefabrikkert løsning ikke lar seg gjennomføre kan plan- og trappetrinn også plass støpes i terrazzo.

Se våre kulører i: Herrljunga Style, Italian Style, Italian XQ, Starlight

 

Benkeplater

Benk- og bordplater fra Respo Terrazzo er alltid skreddersydd for det enkelte prosjekt. Benkeplaten passer utmerket i miljøer hvor det stilles krav til estetikk og kulør. Benkeplater for kjøkkenmiljøer bør lages med styrenplast som bindemiddel og impregneres for å gi en tilstrekkelig beskyttelse mot flekker. Platene kan armeres ved liming av to plater mot hverandre med en mellomliggende glassfiberduk. Alternativt kan stålforsterkning limes på undersiden av benkeplaten.Platene kan leveres i tykkelser fra 30 mm. Kan få avrundede og slipte hjørner, utsparing for vasker (også nedsenket) eller etter eget ønsket design.

Se våre kulører i kolleksjonene: Herrljunga Style, Italian Style, Italian XQ, Starlight

 

Vindusbrett

Vindusbrett fra Respo Terrazzo er alltid skreddersydd for det enkelte prosjekt. Vindusbrettene lages normalt uten armering i tykkelser fra 20 mm.

Se våre kulører i kolleksjonene: Herrljunga Style, Italian Style, Italian XQ, Starlight

 

Taktil merking

Vi kan levere og montere ulike systemer for taktil merking. Metallprofiler, freste spor, knotter i granitt eller epoxy er alle løsninger som kan advare og lede synshemmede personer.